Wij maken tutorials

Hoe eenvoudig het ook is om zelf tutorials te maken met de editor van de Webwalk, we kunnen ons goed voorstellen dat u dit liever uitbesteedt. Uw core business is per slot van rekening niet het maken van handleidingen!

Wij nemen deze zorg graag van u over. Wij stellen met u een plan van aanpak op, stellen vast wat u uitgelegd wilt hebben en welke volgorde daarin belangrijk is. We kijken wie de eindgebruiker is en zorgen dat het lesmateriaal het juiste niveau heeft. Vervolgens worden de tutorials globaal beschreven en geïllustreerd in het tutorial ontwerp (TO). Na akkoord op het TO gaan wij aan de slag om voor u de tutorials te bouwen. Ons team van didactisch geschoolde schrijvers heeft veel ervaring met de editor en is in staat om snel resultaat te leveren.

Iedere vorm van samenwerking is mogelijk bij het bouwen van Webwalk tutorials. U bepaalt zelf hoe groot uw rol hier in is. Van geheel uit handen geven tot het zelf opstellen van een TO. Op basis van de afspraken krijgt u van ons een passende offerte.

Neem contact met ons op. We vertellen u graag over de mogelijkheden.
Bel 010-4126031 en vraag naar Henry of Wiebe.